ΝΕΑ δυνατή συνεργασία με τη NILFISK HELLAS

Δημοσιεύτηκε από Pix3l@dmin 08/04/2017 0 Σχόλιο(α)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. διαθέτει εξουσιοδοτημένο τεχνικό τμήμα σε μηχανήματα καθαρισμού της εταιρίας NILFISK.

Στην έκθεση μας όπου εδρεύει στη Πάτρα, στην οδό Ακρωτηρίου 94, διαθέτουμε πλήρη γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού και εξειδικευμένο προσωπικό δίνοντας σας τις κατάλληλες πληροφοριές για τη σωστή αγορά σας.

Σε συνεργασία με τη NILFISK HELLAS μπορούμε  να σας παρέχουμε τη γνώση καθώς επίσης και την άμεση εντός 48 ωρών εξυπηρέτηση καθώς διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η NILFISK κατασκευάζει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό καθαρισμού και παρέχει επαγγελματικό service απο το 1906, οι τεχνικοί της που ασχολούνται σε λύσεις service εκπαιδεύονται συνεχώς - και είναι αφοσιωμένοι - στη συντήρηση και την επισκευή μηχανημάτων και είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

Η εταιρία μας ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. χρησιμοποιεί μόνο γνήσιο εξοπλισμό και ανταλλακτικά, επιδιορθώνοντας προβλήματα γρήγορα και σταθερά ώστε να επιτυγχάνετε τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας.

Παρέχουμε εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα της εκάστοτε επισκευής ενώ όλα μας τα ανταλλακτικά καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Περισσότεροι απο 75.000 επαγγελματίες πελάτες εμπιστεύονται τη NILFISK για τη διαχείριση των αναγκών service του εξοπλισμού τους.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε με εμάς και θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας, βοηθώντας σας όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε!

Γράψτε ένα Σχόλιο